Kad Kahwin Passport, Boarding Pass, Iphone dan banyak lagi..
Dapatkan kad perniagaan anda dengan sentuhan kreatif kami!
Dapatkan logo perniagaan anda dengan sentuhan kreatif kami!

(EKSKLUSIF) GAMBAR KAD KAHWIN KREATIF, CANTIK, MURAH DAN TERKINI FARAH & MUZAFFAR (KL)

Assalamualaikum WBT...

Tajuk kali ini:

(EKSKLUSIF) GAMBAR KAD KAHWIN KREATIF, CANTIK, MURAH DAN TERKINI FARAH & MUZAFFAR (KL)

First and foremost, kami warga Mosum Art Design ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin..


Okey, produk kad kahwin kreatif kali ini adalah output kad kahwin yang kami hasilkan setelah menerima 'approval' dari client




 Dalam post sebelum ini, kami ada tunjukkan draft design sahaja.
Kad kahwin murah cantik
Berikut adalah beberapa gambar kad kahwin kreatif yang sempat kami ambil setelah siap dicetak.

a) Gambaran keseluruhan kad kahwin kreatif 'combine' passport & boarding pass:-

sample kad kahwin

b) Pandangan sisi kad kahwin:-

Kad kahwin kreatif boarding pass


 
c) Pandangan dalam kad kahwin kreatif:-

kad kahwin cantik murah

 d) Pandangan dalam boarding pass:-

kad kahwin murah cantik kreatif

Untuk sampul envelopnya, kami akan update lain kali sebab tak sempat nak update dalam pos kali ni..

Terima kasih kepada Encik Rahim, Cik Farah & Muzaffar kerana berurusan dengan kami di Mosumart Design.

Kepada sesiapa yang nakkan kelainan dalam kad jemputan mereka, boleh bertanyakan kami, maybe kami boleh suggest apa2 yang sesuai dengan anda.

Terima kasih.

Admin

Supian Mustapa
014-523 0284 (nombor ni boleh whatsapp, viber, line, kakaotalk dan sebagainya)


Read more

KAD KAHWIN UNIK, PELIK, KREATIF (PASSPORT COMBINE BOARDING PASS)

KAD KAHWIN UNIK, PELIK, KREATIF (PASSPORT COMBINE BOARDING PASS)

design kad kahwin pelik unik


Menerimatempahan dari Cleint untuk kad kahwin kreatif versi combination Passport & Boarding Pass.
Draft design seperti di ATAS.

Idea adalah dari Pelanggan. dari beberapa kad kahwin yang hot di kedai kami.

Terima kasih.


Read more

[MINI GA] FREE! SIAPA NAK CLIP LENSE NI! ANGKAT TANGAN..!!

Assalamualaikum w.r.b.t..

Bagi menghargai pelanggan-pelanggan dan mereka yang singgah di halaman Mosumart Design (MD), kami ingin mengadakan Mini GA yang sangat simple.

Hadiah?? Ini dia hadiahnya,..Jeng..Jeng...Jeng!...

UNIVERSAL CLIP LENSE


Terdapat 3 lense di dalam 1 kotak ini iaitu wide lense, fish eye lense & micro lense. 


Menarik dan unik, boleh dibawa kemana-mana, boleh digunakan beberapa cara dan sangat sesuai untuk mereka yang suka selfie!



Bagaimana cara nak menang Mini GA ni?  
Senang je caranya:

  1. Jadi Follower blog Mosumart Design.
  2. Like Facebook page Mosumart Design.
  3. Tinggalkan komen di FB page kami mengapa anda perlu memenangi hadiah ini dengan menyambung ayat di bawah ini

    ..."Dengan clip lense ini......" (tidak melebihi 50 patah perkataan)

Senang kan? Tarikh tutup penyertaan ialah cuma tiga hari dari hari ini iaitu 19 September 2014 pada jam 12 malam.

Pemenang akan diumumkan di Facebook Mosumart Design. Pemenang dipilih berdasarkan komen yang kreatif. 


Cepat join GA ni...Mungkin hadiah ni menjadi milik anda!

Good Luck kepada semua peserta! :)


Read more

KEDAI PRINTING DI GOMBAK

KEDAI PRINTING DI GOMBAK

 

Assalamualaikum...

Post kali ini adalah mengenai kedai printing yg ada di sekitar Gombak.Berdasarkan Hot Frog, terdapat beberapa kedai printing di sekitar Gombak, antaranya seperti Iwstudio.biz, WinTechno dan sebagainya.  Screenshot dari carian di Hotfrog:-


printing gombak
Hotfrog-Printing Gombak
Admin juga biasa mendapatkan khidmat printing dari seorang sahabat di Gombak ni, iaitu dari syarikat Silverseeds.


gombak printing


Syarikat ini banyak membuat cetakan-cetakan seperti ;

- BANNER
- BUNTING
- POSTER
- BROCHURE
- MAGAZINE
- BUSINESS CARDS
- WEDDING CARDS
- GREETING CARD
- MONEY ENVELOPE
- NOTEPAD
- PAPER BAG
- PAMPHLET
- LARGE FORMAT PRINTING
- BACKDROP
- STICKER
- CAR STICKER


*pppssst...future printing services tengok video ni.. 3D Printing..



Bagi sesiapa yang mencari kedai printing Gombak boleh berurusan dengan Silverseeds.com ;)


Terima kasih.
http://youtu.be/lkRV0XbEYdI


Read more

DESIGN LOGO SYARIKAT BDS - MAN OF STEEL

DESIGN LOGO SYARIKAT BDS - MAN OF STEEL




Nama Pelanggan:-
BDS
Syarikat:-
BDS
Design:-
Merekabentuk/design logo syarikat BDS mengikut konsep design pada ‘Man of steel’.
Kandungan:-
Merekabentuk/design logo syarikat BDS mengikut konsep design pada ‘Man of steel’.
Cetakan:-
Tiada
Kuantiti:-
NA
Material:-
NA
Harga:-
Contact 0145230284 (Pian)


Read more

DESIGN BANNER PERTANDINGAN BOWLING CGC

DESIGN BANNER PERTANDINGAN BOWLING CGC




Nama Pelanggan:-
Remie
Syarikat:-
Credit Guarantee Corporation (CGC)
Design:-
Banner 3x7 kaki
Kandungan:-
Banner pertandingan bowling
Cetakan:-
600dpi
Kuantiti:-
1 unit
Material:-
Terpaulin
Harga:-
Contact 0145230284 (Pian)

 

  
Screenshot design banner:-   

Untuk tempahan SMS/Call 014-5230284 (Pian)
Terima kasih.








Read more

DESIGN BUSINESS CARD LEEYANA RAHMAN COLLECTION

Tempahan:- Design dan cetakan business card atau kad perniagaan.
Client:- LeeyanaRahman Collection, Online Boutique


design business card eksklusif murah matte

Terima kasih

Admin
0145230284


Read more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis