Kad Kahwin Passport, Boarding Pass, Iphone dan banyak lagi..
Dapatkan kad perniagaan anda dengan sentuhan kreatif kami!
Dapatkan logo perniagaan anda dengan sentuhan kreatif kami!

(EKSKLUSIF) GAMBAR KAD KAHWIN KREATIF, CANTIK, MURAH DAN TERKINI FARAH & MUZAFFAR (KL)

Assalamualaikum WBT...

Tajuk kali ini:

(EKSKLUSIF) GAMBAR KAD KAHWIN KREATIF, CANTIK, MURAH DAN TERKINI FARAH & MUZAFFAR (KL)

First and foremost, kami warga Mosum Art Design ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin..


Okey, produk kad kahwin kreatif kali ini adalah output kad kahwin yang kami hasilkan setelah menerima 'approval' dari client




 Dalam post sebelum ini, kami ada tunjukkan draft design sahaja.
Kad kahwin murah cantik
Berikut adalah beberapa gambar kad kahwin kreatif yang sempat kami ambil setelah siap dicetak.

a) Gambaran keseluruhan kad kahwin kreatif 'combine' passport & boarding pass:-

sample kad kahwin

b) Pandangan sisi kad kahwin:-

Kad kahwin kreatif boarding pass


 
c) Pandangan dalam kad kahwin kreatif:-

kad kahwin cantik murah

 d) Pandangan dalam boarding pass:-

kad kahwin murah cantik kreatif

Untuk sampul envelopnya, kami akan update lain kali sebab tak sempat nak update dalam pos kali ni..

Terima kasih kepada Encik Rahim, Cik Farah & Muzaffar kerana berurusan dengan kami di Mosumart Design.

Kepada sesiapa yang nakkan kelainan dalam kad jemputan mereka, boleh bertanyakan kami, maybe kami boleh suggest apa2 yang sesuai dengan anda.

Terima kasih.

Admin

Supian Mustapa
014-523 0284 (nombor ni boleh whatsapp, viber, line, kakaotalk dan sebagainya)


Read more

KAD KAHWIN UNIK, PELIK, KREATIF (PASSPORT COMBINE BOARDING PASS)

KAD KAHWIN UNIK, PELIK, KREATIF (PASSPORT COMBINE BOARDING PASS)

design kad kahwin pelik unik


Menerimatempahan dari Cleint untuk kad kahwin kreatif versi combination Passport & Boarding Pass.
Draft design seperti di ATAS.

Idea adalah dari Pelanggan. dari beberapa kad kahwin yang hot di kedai kami.

Terima kasih.


Read more

KAD KAHWIN KREATIF CD - AIN & KHAI (KUALA LIPIS)


Assalamualaikum...
Pos kali ni mengenai:-

KAD KAHWIN KREATIF CD - AIN & KHAI (KUALA LIPIS)

Dah lama rasanya tak update blog kesayangan ni...Ni antara yang sempat kami update buat masa ni iaitu kad kahwin kreatif versi CD. Walaupun dipanggil CD sebenarnya kami gunakan kertas artcard yang tebal. .

Nah silalah tengok design2 dan hasil dari kerja tangan designer kami,Supian Mustapa ;)


Design Kad Kahwin Murah Kreatif1

Design Kad Kahwin Murah Kreatif2

Design Kad Kahwin Murah Kreatif3

Design Kad Kahwin Murah Kreatif4

Design Kad Kahwin Murah Kreatif5

Design Kad Kahwin Murah Kreatif6

Design Kad Kahwin Murah Kreatif7

Design Kad Kahwin Murah Kreatif8

Design Kad Kahwin Murah Kreatif9

Design Kad Kahwin Murah Kreatif10

Siapa-siapa yang berminat dengan kad kahwin ni atau mana-mana kad kahwin lain, boleh PM atau sms terus ke 014-523 0284.

Terima kasih.

Admin


Read more

Design Kotak Produk Kesihatan Berasaskan Sunnah

Assalamualaikum w.r.b.t..

Kami di Mosumart Design menerima tempahan untuk design dan juga mencetak atau print apa jua bentuk packaging. Berikut ialah gambar packaging yang telah kami design mengikut citarasa pelanggan dan alhamdulillah pelanggan amat berpuas hati dengan hasil kerja kami.


Gambar kotak bahagian hadapan
produk sihat sunnah, packaging, design packaging, print kotak, design kotak,


Gambar kotak bahagian belakang
produk sihat sunnah, packaging, design packaging, print kotak, design kotak,


Kotak yang telah dicetak siap untuk dipos kepada pelanggan
produk sihat sunnah, packaging, design packaging, print kotak, design kotak,


Lagi design kotak untuk produk Sihat Sunnah
produk sihat sunnah, packaging, design packaging, print kotak, design kotak,

Boleh dapatkan produk Sihat Sunnah ini boleh layari Facebook Page produk ini di sini.

Untuk tempahan design kotak atau sebarang packaging boleh hubungi Mosumart Design melalui emel mosumart@gmail.com atau di 014-523 0284.




Read more

DESIGN LOGO SYARIKAT PERUMAHAN / DEVELOPER


Assalamualaikum...

Agak lama tak update blog kami ni kerana agak sibuk dengan beberapa jobs design dan printing..Untuk kali ni, kami random sahaja, ambil mana-mana design yang terlintas sahaja..iaitu Design untuk Logo Syarikat ;)

Kami di MOSUM ART Design menerima tempahan logo syarikat dari Mahari Properties Sdn Bhd. Syarikat ini adalah sebuah syarikat perumahan. 

Komponen yang pelanggan kehendaki adalah beberapa biji rumah melambangkan skop perniagaan dengan menonjolkan warna emas sebagai satu elemen penguat di dalam logo ini.



Setelah beberapa proposal logo dihantar kepada pelanggan akhirnya logo final telah dipilih oleh Syarikat untuk dijadikan Logo rasmi Mahari Properties.

Berikut adalah logo akhir yang telah dipilih:-


Design-Logo-Syarikat-Kompeni
Design Logo Syarikat
Kepada yang berminat untuk mendapatkan perkhidmatan design logo syarikat tidak kira yang baru, mahupun perniaagan sudah lama, boleh Whatsapp/Viber/WeChat/Line saya di 014-523 0284 (Sufyan).

Sekian.

Wassalam


Read more

DESIGN FACEBOOK TIMELINE - JUANO SANCHEZ

JOM MAKAN KEROPOK LEKOR!!!!

Kepada yang nak lepaskan gian makan keropok lekor original dari Terengganu boleh pekena kat sini. Imported dari Terengganu.


Design kali ni khas dibuat untuk kawan lama yang buat business keropok lekor, di Kota Damansara, Saudara Juano Sanchez.

Beliau juga ada menjual keropok lekor dalam paket vacuum dan service delivery sekitar Kuala Lumpur juga disediakan.


Boleh contact pemilik premis ni..Ni no telefon dia: +6011-11994434


Rasanya marvelous & tebaik!..


Admin


Read more

DESIGN POSTER JOM BANTAH TPPA!

Assalamualaikum... 

Untuk design kali ini kami di Mosum Art Design nak update satu design yang sempat kami ambil dari koleksi kami yang terkini iaitu design poster untuk #Bantahtppa oleh sebuah NGO. Info TPPA:-
Apa Itu TPPA? TPPA stands for Trans Pacific Partnership Agreement (TPPA) and is also known as the Trans-Pacific Strategic Economic Partnership Agreement. It is a multilateral free trade agreement currently being negotiated by 11 countries, led by the US. Malaysia is one of the parties negotiating in the TPPA. It aims to further liberalise the economies of the Asia-Pacific region. Covering a broad spectrum of areas and has 29 chapters (and counting), some areas affect our public health, environment and courts system. It is labeled as a trade agreement but only 5 chapters are related to trade out of the 29 chapters.
poster-design-bantahtppa

Design posternya agak simple dan direct to the point. 

poster-design-bantahtppa

*Ps: Klik button SHARE di facebook/Twitter di bawah pos ini untuk tunjukkan sokongan anda! ;)

Untuk info lanjut mengenai TPPA sila layari: MTEM.

Admin


Read more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis