Promosi Harga Runtuh! Kad Kahwin Kreatif versi iPhone | Kilang Cetak Kotak & Sticker KL Murah & Cepat KL Packaging Box Supplier

Promosi Harga Runtuh! Kad Kahwin Kreatif versi iPhone

KAD KAHWIN MURAH DESIGN KAD KAHWIN KREATIF

Assalamualaikum WBT..
Kami di MosumArt Design Enterprise membuat promosi harga runtuh untuk 20 pelanggan pertama pada harga RM1 untuk kad kahwin iPhone berdasarkan terma dan syarat.

Terma & syarat:
1) Membuat tempahan dalam masa yg ditetapkan dan pihak kami akan memaklumkan apabila promosi ini  telah tamat.
2) Tempahan terhad kepada 1000 keping dengan material Normal, tanpa UV & Matte Finishing
3) Tempahan boleh dibuat melalui emel: mosumart@gmail.com & SMS/Call: 014-5230284
4) Promosi ini hanya untuk tempoh masa yg singkat.


Share on Google Plus

About Unknown

Supian Mustapa merupakan admin dan founder Mosumart Design. Mempunyai pengalaman dalam graphic design semenjak di bangku universiti lagi sekitar 2004. Beliau boleh dihubungi terus di facebook beliau di sini dan di no hotline 014-523 0284.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

mummy_ayu berkata...

you are most welcome..suka sgt ngan design2 krestif you all...
btw my bro memang nak kawin but dia dah tempah2 awal dah kad dgn tunang dia kat batu pahat..and dah siap printing dah..kalu tak, leh tempat kat sini..selain dr kad, ada tak buat mcm bunting ker?