KAD KAHWIN KREATIF, MURAH DAN BERPATUTAN. | Kilang Cetak Kotak & Sticker KL Murah & Cepat KL Packaging Box Supplier

KAD KAHWIN KREATIF, MURAH DAN BERPATUTAN.

Assalamualaikum WBT..

Kad kahwin atau kad jemputan perkahwinan merupakan satu medium yang sangat penting bagi setiap pasangan yang akan mendirikan rumah tangga.

Terdapat design-design atau rekaan kad kahwin di luar sana, namun ramai pasangan yang inginkan kelainan dalam rekaan kad kahwin mereka.

Kad kahwin kreatif rekaan Mosumart Design kali ini adalah versi iphone. Kad kahwin kreatif kali ini sangat mendapat sambutan yang menggalakkan dari pasangan-pasangan di Malaysia.

Antara spesifikasi kad kahwin kreatif ini, adalah ia mempunyai finishing round angle atau potongan lengkung di setiap penjuru kad. 


Disamping itu juga, kad kahwin kreatif ini mempunyai beberapa jenis lamination antaranya i) Normal, ii) UV, iii) Matte & iv) Gloss. Kami di Mosumart Design menawarkan harga pengenalan, murah disamping design yang kreatif dan lain dari yang lain.

KAD KAHWIN MURAH DESIGN KAD KAHWIN KREATIF

Untuk tempahan boleh ke Tab Order Now atau sms/call 0145230285, email: mosumart [at] gmail [dot] com.Terima kasih.
Share on Google Plus

About Mosumart Design

Supian Mustapa merupakan admin dan founder Mosumart Design. Mempunyai pengalaman dalam graphic design semenjak di bangku universiti lagi sekitar 2004. Beliau boleh dihubungi terus di facebook beliau di sini dan di no hotline 014-523 0284.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: