DESIGN LOGO SYARIKAT TUDUNG | SCARF | JUBAH (LOVELILY ENT) | Kilang Cetak Kotak & Sticker KL Murah & Cepat KL Packaging Box Supplier

DESIGN LOGO SYARIKAT TUDUNG | SCARF | JUBAH (LOVELILY ENT)

Salam 1 Dunia,


Kali ni admin nak kongsi sedikit tentang design logo terkini yang sempat admin select dari beberapa design yang ada.

Client, En. Hadzizi menguhubungi Admin melalui Whatsapp untuk menempah logo syarikatnya, menjual tudung, scarf, jubah dan sebagainya. Syarikatnya bernama "LOVELILY". Link ke website: www.lovelilyhijab.com.

Konsep yang client nak adalah mempunyai ciri-ciri feminin dan sesuai untuk industri fesyen. Admin mengambil beberapa hari untuk mencari ilham dan idea. Setelah beberapa proposal dihantar, akhirnya En. Hadzizi sangat berpuashati untuk memilih logo berikut.

Admin letakkan draft juga ya! ;)

Testimoni dari En. Hadzizi:-


Kepada pemilik bisnes tidak kira kecil atau besar, yang sedang mencari identity syarikat , logo dan trademark boleh hubungi saya terus di talian 0145230284. Boleh whatsapp jugak..

Iklan sikit, kalau ada yang sedang mencari tudung, hijab, baju yang cantik2 boleh ke link di atas ya.. ;)

Terima kasih.

Admin
Share on Google Plus

About Mosumart Design

Supian Mustapa merupakan admin dan founder Mosumart Design. Mempunyai pengalaman dalam graphic design semenjak di bangku universiti lagi sekitar 2004. Beliau boleh dihubungi terus di facebook beliau di sini dan di no hotline 014-523 0284.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: