DOWNLOAD LOGO KEMENTERIAN KESIHATAN | Kilang Cetak Kotak & Sticker KL Murah & Cepat KL Packaging Box Supplier

DOWNLOAD LOGO KEMENTERIAN KESIHATAN

Logo-Kementerian-Kesihatan-Malaysian-KKM
Logo Kementerian Kesihatan (KKM)

Download Logo KKM di Sini:-


Sedikit info KKM:-

Kementerian Kesihatan Malaysia adalah salah satu kementerian yang diwujudkan di bawah kerajaan Malaysia, dan diketuai oleh pemegang jawatan Menteri Kesihatan Malaysia

Malaysia akan menjadi sebuah negara terdiri daripada individu, keluarga dan masyarakat yang sihat melalui sistem kesihatan yang adil dan saksama, cekap, mampu disedia dan diperolehi berteknologi sesuai, serasi pelanggan dan bersesuaian dengan persekitaran. Sistem ini juga akan mengutamakan kualiti, inovasi, promosi kesihatan, hormat kepada kemuliaan insan serta menggalakkan tangjungjawab individu dan penyertaan masyarakat ke arah peningkatan mutu kehidupan.

Misi

Misi Kementerian Kesihatan ialah mewujudkan penglibatan dan penyertaan masyarakat untuk kesihatan bagi meransang dan memudahkan rakyat untuk :-

  • Mencapai sepenuhnya kemampuan kesihatan mereka
  • Menghargai kesihatan sebagai aset bernilai
  • Mengambil langkah positif meningkatkan lagi dan mengekalkan status kesihatan bagi menikmati kehidupan yang lebih bermutu.
  • memberi kesedaran kepeda rakyat betapa pentingnya kesihatan

Incoming Search Related Terms:-
KKM Check Produk
Macam mana nak check produk di KKM
Jawatan Kosong KKM
SPAT KKM
Macam Mana Nak Apply Lesen KKM
Step by Step Register KKM


Share on Google Plus

About Mosumart Design

Supian Mustapa merupakan admin dan founder Mosumart Design. Mempunyai pengalaman dalam graphic design semenjak di bangku universiti lagi sekitar 2004. Beliau boleh dihubungi terus di facebook beliau di sini dan di no hotline 014-523 0284.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: