ROSE FACE SERUM ZEETA - ADA APA DENGAN BUNGA ROSE? | Mosum Art Design - Design & Cetak Kotak Produk, Skincare, Kosmetik, Sabun

ShareThis

ROSE FACE SERUM ZEETA - ADA APA DENGAN BUNGA ROSE?

ROSE FACE SERUM ZEETA - ADA APA DENGAN BUNGA ROSE?

ROSE FACE SERUM (RFS)
Serum muka berasaskan Rose Organik No.1 Di Malaysia yang menggunakan kaedah semburan untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat sepantas 14 hari*. RFS dikeluarkan oleh pemilik bumiputera, iaitu Zeeta.

Kelebihan ROSE FACE SERUM
• Mengandungi Vitamin E,Vitamin C, Omega 3 dan Omega 6 yang sangat penting untuk melindungi kulit dari kesan panas cahaya matahari. Bagaimana nak hilangkan parut jerawat
• Semburan yang halus untuk serapan maksimun,menyamai teknologi nano.
• Vitamin E 30,000 iu
• Serum semburan NO.1 tidak meleleh dan tidak melekit.
• Parut jeragat hilang seawal 7hari. Produk terbaik untuk hilangkan parut jerawat 2017
4 Nutrisi Hebat Dalam ROSE FACE SERUM
Vit E
– utk block free radicals dr udara, di sebut anti oxidant. Ni yg sebab kan proses penuaan pd kulit. Bila kita boleh fight free radicals dr kulit, kita boleh mengurangkan wrinkles dr berlaku dgn cepat dan jaga sel kulit muka muda.
– perbandingan, ada beza baju yg kita sidai kat tempat teduh danbaju kita sidai kat panas matahari. Warna baju pudar nampak macam baju dah lama…padahal baju baru..
– kulit kita selalu generate sel kulit baru, kalau jaga dan dilindungi, maknanya kita jaga kemudaan sel kulit muda tu supaya slow sikit “lusuh” nya. Cara hilangkan bekas jerawat cepat dan selamat
Vit C:
Macam vit e, kaya dgn antioxidant, tapi vit c nyer peranan ialah mengaktifkan sel muka utk menghasilkan collagen, molekul penting utk kulit yg sihat. 
Vitamin c ni samada yg kita makan atau kita sapu kat kulit mmg akan merangsang kulit menghasilkan collagen.
Yg kedua, vitamin c ni penting sebab dia yg akan merawat ultraviolet (uv). UV ni yg akan rosakkan kulit muka, nama dia photodamage.Org dok makan collagen kan.Cara yg lebih baik ialah kita ambik vitamin c, da sapu vitamin c pd kulit. Biar kulit secara natural hasilkan collagen tu. Cara hilangkan jeragat paling berkesan
Omega 3 (makan dan sapu)
Kulit mmg perlukan fatty acid macam omega 3 utk kekalkan kelembapan, normalkan pengeluaran minyak dan utk maintain kulit nya elasticity.
Sama macam vit c, dia penting utk lindungi kulit dr photodamahe dan kesan sunburn. Kesan sunburn ni dipanggil “inflammatory skin response”. Lebih kurang macam kesan kulit macama kena minyak panas tu…
Omega 3 dalam minyak ikan yg kita makan, akan pergi ke liver, di proses dan akan ke kulit utk fungsi yg sama. Omega 3 yg kita sapu kat kulit akan pergi ke kulit dgn lebih cepat.
Omega 6
Omega 6 ni kaya dengan linoleic acid, dia ringan dan nipis rasa minyaknya.
Peranan dia utk nourishkan kulit tapi tak rasa berat berminyak. Produk terbaik untuk hilangkan jeragat 2017
Omega 6 ni tujuannya utk mengekalkan fungsi kulit sebagai pelindung muka kita dan mengurangkan sel kulit dr mengelupas.Org yg ada masalah jerawat dia kurang linoleic acid, tu yg muka dia kurang keupayaan “melindungi” dan kulit jadi senang di serang bahaya dr uv dan toxic udara.
Sebab tu, serum tu mmg di fomula utk ada 4 benda ni, bila spray kita guna kan teknologi sama dengan nano, spray tu tak akan meleleh, dia cantik je kat muka, slowly meresap. Paling penting tak melekit.
Harga RFS:
Sebotol RM50 sahaja tidak termasuk postage.
Tahan selama 2 bulan bergantung kepada kekerapan pengguna.
Testimoni RFS:
ROSE FACE SERUM ZEETA

ROSE FACE SERUM ZEETA

ROSE FACE SERUM ZEETA

ROSE FACE SERUM ZEETA

ROSE FACE SERUM ZEETA

ROSE FACE SERUM ZEETA

ZEETA FACE SERUM

Media Sosial:
Facebook page: ZEETA PAKAR MAWAR
Instagram: @zeetaofficial
Whatsapp untuk order: 019-2209069
Website: www.zeeta.com.my

Share on Google Plus

About Supian Mustapa

Supian Mustapa merupakan admin dan founder Mosumart Design. Mempunyai pengalaman dalam graphic design semenjak di bangku universiti lagi sekitar 2004. Beliau boleh dihubungi terus di facebook beliau di sini dan di no hotline 014-523 0284.