PROMOSI KAD KAHWIN KREATIF VERSI PASSPORT SEMPENA WESAK 2013 | Kilang Cetak Kotak & Sticker KL Murah & Cepat KL Packaging Box Supplier

PROMOSI KAD KAHWIN KREATIF VERSI PASSPORT SEMPENA WESAK 2013

Assalamualaikum & Salam sejahtera... 

PROMOSI KAD KAHWIN KREATIF VERSI PASSPORT SEMPENA WESAK 2013


Hari ni kami di Mosumart Design ingin membuat promosi sempena cuti sekolah dan juga sempena hari wesak 2013. Kad kahwin yang kami ingin promosi adalah kad kahwin versi passport kerana kad ni adalah kad yang sangat hot dan menerima feeddback yang banyak dari pelanggan-pelanggan kami. 

Promosi kad kahwin wesak


Selain designnya yang kreatif, kad ini juga menjadi pilihan pengantin-pengantin untuk kad jemputan perkahwinan yang ingin di berikan kepada VVIP dan VIP. Pasti kawan-kawan, saudara mara memuji kad ni sebab lain dari yang lain dan unik.

kad kahwin murah kreatif


Harga promosi sempena Wesak ni adalah cuma RM1 sahaja!..iaitu diskaun lebih dari 50% daripada harga sebenar.. Ingat!Promosi ini sangat singkat dan hanya untuk 3 hari sahaja...iaitu bermula hari ni 24 May sehingga 26 May 2013. 

kad kahwin kreatif


design kad kahwin murah kreatif


Kepada ingin membuat tempahan cuma call/sms/whatsapp/viber/wechat/Line ke no ni ---> 014-523 0284 (Supian Mustapa)

Bertindak segera sebelum terlambat kerana takkan ada promosi giler2 macam ni... 

Terima kasih. 


 Admin
Related search:
Design kad kahwin murah
Kad kahwin kreatif
Contoh kad kahwin 
Share on Google Plus

About Mosumart Design

Supian Mustapa merupakan admin dan founder Mosumart Design. Mempunyai pengalaman dalam graphic design semenjak di bangku universiti lagi sekitar 2004. Beliau boleh dihubungi terus di facebook beliau di sini dan di no hotline 014-523 0284.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: