DESIGN LOGO SYARIKAT PERUMAHAN / DEVELOPER | Kilang Cetak Kotak & Sticker KL Murah & Cepat KL Packaging Box Supplier

DESIGN LOGO SYARIKAT PERUMAHAN / DEVELOPER


Assalamualaikum...

Agak lama tak update blog kami ni kerana agak sibuk dengan beberapa jobs design dan printing..Untuk kali ni, kami random sahaja, ambil mana-mana design yang terlintas sahaja..iaitu Design untuk Logo Syarikat ;)

Kami di MOSUM ART Design menerima tempahan logo syarikat dari Mahari Properties Sdn Bhd. Syarikat ini adalah sebuah syarikat perumahan. 

Komponen yang pelanggan kehendaki adalah beberapa biji rumah melambangkan skop perniagaan dengan menonjolkan warna emas sebagai satu elemen penguat di dalam logo ini.Setelah beberapa proposal logo dihantar kepada pelanggan akhirnya logo final telah dipilih oleh Syarikat untuk dijadikan Logo rasmi Mahari Properties.

Berikut adalah logo akhir yang telah dipilih:-


Design-Logo-Syarikat-Kompeni
Design Logo Syarikat
Kepada yang berminat untuk mendapatkan perkhidmatan design logo syarikat tidak kira yang baru, mahupun perniaagan sudah lama, boleh Whatsapp/Viber/WeChat/Line saya di 014-523 0284 (Sufyan).

Sekian.

Wassalam
Share on Google Plus

About Mosumart Design

Supian Mustapa merupakan admin dan founder Mosumart Design. Mempunyai pengalaman dalam graphic design semenjak di bangku universiti lagi sekitar 2004. Beliau boleh dihubungi terus di facebook beliau di sini dan di no hotline 014-523 0284.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments: